5/5 

+50 reviews

Een absolute pro in zijn vak en klantgerichtheid!

Rated 5 out of 5
16 maart 2022

Wij kunnen echter alleen maar vol lof spreken over Hakan. Een ware professioneel die goed luistert naar wat zijn klant wil. Is er toch iets dat je wilt aanpassen? Doet hij dat meteen voor je! Hij laat je niet aan je lot over en staat iedere keer paraat wanneer je met iets zit. Deze top klantenservice heb ik nergens anders op deze manier ervaren, allahoema barik! De webshop had Hakan zeer snel af, maar door persoonlijke omstandigheden konden wij er zelf niet altijd aan verder werken. Zo kwamen wij steeds met lange pauzes terug bij Hakan, die er zonder enkele problemen, er steeds voor ons was. Broeder Hakan, wij zullen je zeker overal aanbevelen! Barakallahu fiek voor je geduld, en het opbouwen van ons webshop, exact zoals wij die voor ogen hadden! www.zidihome.com

Zidi Home

Antwoord van Aliy Design

Heel erg bedankt voor deze prachtige review. Het was een hele leuke samenwerking en als resultaat hebben we samen een prachtige webshop bereikt. Ik wens jullie heel veel succes in jullie onderneming. Maak er wat moois van.

Ipek & Hakan

Fijne samenwerking

Rated 5 out of 5
23 februari 2022

Ik ben voor een “do it yourself” pakket gegaan. Het was een super fijne samenwerking. Hakan reageert snel op vragen en pakt dingen meteen op. Ook legt hij alles duidelijk uit en maakt hij eventuele videos. Heb je een noodgeval in het weekend? Dan staat hij ook gewoon voor je klaar! Zeker een aanrader!

Kleijn Kidswear

Antwoord van Aliy Design

Mijn dank voor deze leuke review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Je hebt de webshop heel mooi ingericht vooral met de kleur combinatie ziet het er heel goed uit.

Veel succes met je onderneming.

Professioneel

Rated 5 out of 5
17 februari 2022

Ik zou niet weten waar ik moet beginnen, alleen maar lof voor deze man. Hakan heeft heel veel geduld, geen enkele vraag bleef onbeantwoord, hij nam voor elke vraag een video op hoe dit zelf aan te kunnen passen op de website. Hakan je bent een professional op het gebied van websites maken. Helaas ben ik niet eerder met je in contact gekomen.

Islamitische webwinkel

Antwoord van Aliy Design

Wat een leuke review. Dankjewel! Veel succes met je onderneming.

Specialist!

Rated 5 out of 5
9 februari 2022

We hebben als bedrijf te maken gehad met een specialist en een echte vakman! Hakan heeft een combinatie van kennis, houding en vaardigheden die nodig is om de perfecte website in elkaar te zetten! Wij konden ten alle tijden, 24/7, bij Hakan terecht met onze vragen en het resultaat is top! Wij zijn zeer tevreden met deze samenwerking en raden iedereen Hakan aan. De instructies zijn duidelijk en de communicatie is perfect.

La Femme Collectie

Antwoord van Aliy Design

Bedankt voor deze prachtige feedback en wens jullie heel veel succes met de webshop.

Absolute aanbeveling!

Rated 5 out of 5
7 februari 2022

Wij zijn bij Hakan terecht gekomen vanuit ons netwerk. Voor ons bedrijf waren we op zoek naar een betrouwbare partij die de bouw van onze website (voor een technisch product) voor haar rekening kon nemen. Hakan doet veel meer en denkt goed mee, of het nu om sociale media of beeldbewerking gaat. Websites bouwen is toch echt wel een specialisme, en Hakan is die specialist.

Solid Power Systems

Antwoord van Aliy Design

Heel erg bedankt voor deze goede beoordeling. Veel succes met jullie website en mocht er wat nodig zijn dan weten jullie me te vinden.