5/5 

+50 reviews

Aanrader!

Rated 5,0 out of 5
19 mei 2022

Wij zijn super tevreden met de producten en service dat Aliy biedt! Een echte aanrader, hij staat altijd klaar om ons verder te helpen.👌🏼

Groetjes,

Team pure&healthy.

Pure & healthy

Antwoord van Aliy Design

Ons dank voor deze positief review. Veel succes met jullie onderneming. Mocht men wat betreft design iets nodig hebben, dan weten jullie ons te vinden.

Zeer professioneel en top klantvriendelijkheid

Rated 5,0 out of 5
30 maart 2022

Wij zijn zeer en zeer tevreden over hakan.

Echt een professional allahouma barek! Een jaar lang bij de verkeerde gezeten helaas. Maar

met behulp van hakan was het binnen een paar dagen af.

We zijn blij dat we bij jou terecht zijn gekomen. Voor elke vraag stond hakan binnen no time voor ons klaar en zeer geduldig. Wij raden iedereen Aliy disign aan!

Echt top top top!! We zijn zeer zeer en zeer tevreden. Moge allah jou rizk vermeerderen en jou nog succesvoller maken. Barraka allahofiek.

Kenza women collection

Antwoord van Aliy Design

Wat leuk om te lezen dat jullie tevreden zijn over onze diensten. Ik wens jullie veel succes met de webshop. Maak er wat moois van!

Ameen Djemian, wa feekoem.

Een absolute pro in zijn vak en klantgerichtheid!

Rated 5,0 out of 5
16 maart 2022

Wij kunnen echter alleen maar vol lof spreken over Hakan. Een ware professioneel die goed luistert naar wat zijn klant wil. Is er toch iets dat je wilt aanpassen? Doet hij dat meteen voor je! Hij laat je niet aan je lot over en staat iedere keer paraat wanneer je met iets zit. Deze top klantenservice heb ik nergens anders op deze manier ervaren, allahoema barik! De webshop had Hakan zeer snel af, maar door persoonlijke omstandigheden konden wij er zelf niet altijd aan verder werken. Zo kwamen wij steeds met lange pauzes terug bij Hakan, die er zonder enkele problemen, er steeds voor ons was. Broeder Hakan, wij zullen je zeker overal aanbevelen! Barakallahu fiek voor je geduld, en het opbouwen van ons webshop, exact zoals wij die voor ogen hadden! www.zidihome.com

Zidi Home

Antwoord van Aliy Design

Heel erg bedankt voor deze prachtige review. Het was een hele leuke samenwerking en als resultaat hebben we samen een prachtige webshop bereikt. Ik wens jullie heel veel succes in jullie onderneming. Maak er wat moois van.

Ipek & Hakan

Fijne samenwerking

Rated 5,0 out of 5
23 februari 2022

Ik ben voor een “do it yourself” pakket gegaan. Het was een super fijne samenwerking. Hakan reageert snel op vragen en pakt dingen meteen op. Ook legt hij alles duidelijk uit en maakt hij eventuele videos. Heb je een noodgeval in het weekend? Dan staat hij ook gewoon voor je klaar! Zeker een aanrader!

Kleijn Kidswear

Antwoord van Aliy Design

Mijn dank voor deze leuke review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Je hebt de webshop heel mooi ingericht vooral met de kleur combinatie ziet het er heel goed uit.

Veel succes met je onderneming.

Professioneel

Rated 5,0 out of 5
17 februari 2022

Ik zou niet weten waar ik moet beginnen, alleen maar lof voor deze man. Hakan heeft heel veel geduld, geen enkele vraag bleef onbeantwoord, hij nam voor elke vraag een video op hoe dit zelf aan te kunnen passen op de website. Hakan je bent een professional op het gebied van websites maken. Helaas ben ik niet eerder met je in contact gekomen.

Islamitische webwinkel

Antwoord van Aliy Design

Wat een leuke review. Dankjewel! Veel succes met je onderneming.