Aliy Design is een allround web en grafisch vormgever die met een combinatie van zakelijk inzicht en oneindige creativiteit webshops bouwt en grafische designs creëert voor startende ondernemers.

Het begon allemaal bij Microsoft Paint en Frontpage

In 1998 kreeg Hakan van zijn vader een tweedehands computer die draaide op Windows 95. Hij ontdekte Paint en tekende alles wat hij kon bedenken. Nadat hij van zijn buurman een cd van Microsoft Office kreeg, ging hij aan de slag met FrontPage. Daarmee maakte hij zijn eerste website! Zijn eerste centen verdiende hij dankzij een opdracht van een klasgenoot: het maken van een website over hun rapgroep. Niet veel later startte Hakan bij een textieldrukkerij, waar hij DTP werk verrichtte. Zo werden klanten voorzien van printmateriaal in hun huisstijl. Vervolgens ging Hakan aan de slag bij een reclamebureau, waar hij verantwoordelijk was voor reclame-uitingen en campagnes van klanten. Tot slot leerde hij alles over CAD design bij een verpakkingsbedrijf. In 2008 zette Hakan de stap om samen met zijn vrouw een eigen bedrijf te runnen. Dat was het begin van Aliy Design.

Een stevige basis voor uw bedrijf

Aliy Design biedt u een stevige basis, waarmee u vervolgens zelf uw bedrijf kunt opbouwen. Een website en unieke huisstijl zijn hiervoor onmisbaar. Met uw input zorgt Aliy Design voor een professionele website die ook mobielvriendelijk is. We denken aan alles, want zichtbaar zijn betekent meer dan alleen een website hebben. Bij ons krijgt u het hele pakket: van het logo tot aan de marketing en van de website tot aan de raamstickers. Wij verzorgen uw volledige branding. Zo bent u verzekerd van een (digitaal) product dat volledig is afgestemd op uw wensen en de bedrijfsidentiteit.

Ons team is persoonlijk betrokken en denkt graag met u mee. Door snel en flexibel te werken, komen we samen tot nieuwe inzichten en kunt u snel aan de slag met uw eigen onderneming!

Ook als ons werk erop zit, houden we graag nog steeds contact met u. We zijn namelijk altijd vrijblijvend beschikbaar voor vragen. Onze klantrelaties zijn waardevol en daarom zijn wij er voor u als ondernemer.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Laat het ons weten en Aliy Design maakt het mogelijk!

contact