Verpakking ontwerpen & bedrukken bij Aliy!

Wilt u verpakking laten bedrukken? Dan bent u bij Aliy aan het juiste adres. Verpakkingen worden steeds meer het visitekaartje van een bedrijf, het is immers het eerste wat een klant ziet. Wij bedrukken in diverse druktechnieken, zoals spot gloss, reliëf, gelamineerd, gestempeld, met hete folie en nog veel meer variaties.

Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om verpakkingen te voorzien van uw eigen logo of bedrijfsnaam.  Daarnaast is er nog veel meer mogelijk met het bedrukken van verpakkingen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden in het bedrukken van uw verpakking. Ons ervaren team kan u adviseren over ontwerpmogelijkheden van standaard verpakking tot complexe en opvallende constructies.

Onderstaand vindt u de mogelijkheden die wij bieden:

Ontwerpen

Wij kunnen de opmaak verzorgen voor de bedrukking van uw verpakking. Wij hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe zij een in het oog springend ontwerp moeten maken. Wij kunnen een originele verpakking ontwerpen met een stijlvolle, nostalgische of opvallende bedrukking. U kunt de video bekijken over hoe wij te werk gaan:

Vouwkartonnage

Vele oplossingen zijn denkbaar voor uw verpakking wanneer het om vouwkarton gaat. Een vouwverpakking met een venster, een sleeve om uw product kan net dat extraatje geven, om uw product mooi maar ook praktisch te presenteren.

Sleeve

Een sleeve wordt gebruikt om een product aan te kleden. Doordat een sleeve gemakkelijk om een productverpakking schuift is het ook een ideale oplossing om een product te verpakken. Door bijvoorbeeld een bedrukte sleeve om een cosmeticadoosje te plaatsen.

Geschenkverpakkingen

Uw kunt ook bij ons terecht voor geschenkverpakking voor elke gelegenheid, bijvoorbeeld voor een trouwerij, babyshower of een feestelijke opening. Wij kunnen de verpakkingen op maat maken in een speciale uitvoering. U kunt hiermee een speciale boodschap en beleving overbrengen​.

Massief verpakkingen

U kunt voor massief verpakkingen kiezen in standaard maten of op maat gemaakt. De ontwerpmogelijkheden van deze stevige verpakkingen zijn onbeperkt. De verpakkingen kunnen bijvoorbeeld met een deksel, raampje, harde kaft, scharnier openingen, luxe inzetstukken, magnetische- of lint sluiting en nog veel meer ontwerpen.

Slipcase

Een stevige slipcase beschermt de inhoud. U kunt hierbij uw eigen ontwerp en bedrukking kiezen. Het product wordt in een bedrukte slipcase goed gepresenteerd. Daarnaast zal de winkelier uw product met een mooie Slipcase op een betere plek in de winkel plaatsen, dan een product die dit niet heeft. Door een V-vormige rand toe te voegen aan de slipcase kan de inhoud er makkelijk uit gehaald worden.

Vouwdoos met venster

Een bedrukte verpakking met venster of vensterdoos laat uw product aan de klant zien voordat hij de verpakking openmaakt. Het tonen van het product in de vensterdoos geeft de klant de mogelijkheid om het goed te zien en te beoordelen. Het venster geeft de juiste uitstraling aan het product en de verpakking.

Zeer prettig mee samengewerkt, fantastisch en professioneel in zijn werk. Absoluut aanrader.

E. A. / Imperial Zorg

Echt top! Ik zou hem iedereen wel aanbevelen! Aliy Desgin is iemand met zoveel ervaring dat jij met een gerust hart je vertrouwen in hem kunt leggen.

Romy van der Deijl / Petite Muslima

Zeer goed werk verricht. In heel korte tijd webshop afgewerktze werken perfect met goed ondersteuning. Bedankt Aliy!!

Iqbal / Dress up by kids