5/5 

+50 reviews

Absolute aanrader!

Rated 5,0 out of 5
22 maart 2023

Denk echt met je mee naar de beste oplossing. Als je een opdracht bij hem laat uitvoeren is die altijd binnen no time klaar ermee. Als je problemen hebt doet die er ook alles aan om het op te lossen en uit te leggen waar het aan ligt. kortom echt een aanrader.

Laila

Antwoord van Aliy Design

Dank voor deze prachtige review. We hebben een goede samenwerking gehad en kijken uit naar de volgende. Veel succes met je nieuwe webshop.

Zeer professioneel

Rated 5,0 out of 5
27 september 2022

Zeer goed geholpen snelle en gemakkelijke communicatie, heeft veel geduld en staat altijd voor je klaar. Eindresultaat op en top, je zult geen spijt krijgen de beste service vindt je nergens alleen bij Aliy Design

Nour

Absolute aanrader!

Rated 5,0 out of 5
6 september 2022

Zeer tevreden met het eind resultaat, de service en de kwaliteit! Altijd erg snel en vriendelijk geholpen. Een echte professional. Bedankt voor alles!

Expat Quality Housing

Antwoord van Aliy Design

Graag gedaan! Jij ook bedankt voor deze fijne samenwerking. Veel succes met je onderneming. Maak er wat moois van!

Professioneel, snel & betrouwbaar!

Rated 5,0 out of 5
1 september 2022

Snelle, gemakkelijke en accurate service/communicatie door professionals in de branche. Als je je op dit gebied wilt ontwikkelen en groeien, raad ik je aan om Aliy Design te proberen. Je zult zeker niet teleurgesteld worden en je krijgt het nodige advies met hulp van ‘A tot Z’. In één woord: Top!

Babies First NL

Antwoord van Aliy Design

Bedankt voor deze geweldige review. Ik wens je heel veel succes met de webshop. Maak er wat moois van!

Top service en KWALITEIT!

Rated 5,0 out of 5
19 mei 2022

Ben heel erg goed geholpen, en vooral ook erg snel. Als je een vraag of aanpassing hebt helpt hij je meteen. Ben heel erg dankbaar. Met zulke broeders wil je zaken doen.

Team ChikaraSecurity.com

Antwoord van Aliy Design

Barekallahu feek broer. Fijn om te lezen dat alles naar wens ging. Altijd welkom.