5/5 

+50 reviews

Hele goede hulp en ondersteuning voor ondernemers “Aliy Design” - Hakan (SEO) heeft mij geholpen met het opknappen van mijn webshop.

Rated 5,0 out of 5
13 februari 2024

Er waren een heleboel onderdelen waar ik niks van afwist, maar dankzij de hulp van Hakan heb ik verheldering gekregen en is alles mij duidelijk geworden over de omgang met mijn webshop. Het is ook fijn dat je altijd nog terecht kan voor vragen en er is overal een oplossing. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en degene die mij heeft geholpen in gebieden waar ik vraagtekens over heb gehad. Ik raad het elke ondernemer(/ster) aan om raad te plegen bij “Aliy Design” over onderwerpen waar ze niet zelf uit kunnen komen, zei helpen je flot en stellen niks uit zoals ik eerder met een andere website maker had ervaren. Heer erg bedankt!!

Rana Uruç

Antwoord van Aliy Design

Dank je wel voor je vriendelijke woorden! Ik ben zo blij dat ik je kon helpen en duidelijkheid kon verschaffen over de aspecten van je webshop waar je vragen over had. Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de service van Aliy Design. We staan altijd klaar om te helpen en streven ernaar om problemen snel op te lossen. Als je in de toekomst meer vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. Bedankt voor je aanbeveling en veel succes met je webshop!

Uitstekende service en creativiteit bij Aliy Design - Hakan leverde een prachtig logo en huisstijl voor mijn onderneming

Rated 5,0 out of 5
15 juni 2023

Aliy Design is geweldig! Hakan heeft een prachtig logo en huisstijl voor mijn bedrijf gemaakt. Hij begreep mijn visie en leverde een verbluffend resultaat. Het logo is uniek en de huisstijl straalt professionaliteit uit. De communicatie was uitstekend en Hakan nam mijn feedback serieus. Ik ben meer dan tevreden met het eindproduct. Ik beveel Aliy Design en Hakan ten zeerste aan voor hoogwaardig grafisch ontwerp. Bedankt, Hakan, voor het tot leven brengen van mijn visie!

Rosalie Teljeur
Verified

Antwoord van Aliy Design

Hartelijk bedankt voor je lovende woorden en positieve feedback over mijn werk als grafisch ontwerper. Ik ben verheugd te horen dat je zo tevreden bent met het logo en de huisstijl die ik voor jouw bedrijf heb gecreëerd. Het was mijn doel om jouw visie volledig te begrijpen en deze om te zetten in een prachtig ontwerp dat je bedrijf vertegenwoordigt. Ik ben blij dat ik daarin geslaagd ben en dat je het resultaat als verbluffend ervaart. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen in Aliy Design en mij als ontwerper.

Top kwaliteit & professioneel

Rated 5,0 out of 5
13 april 2023

Ik ben ontzettend tevreden over het werk dat Aliy Design voor mij heeft verricht. De ontwerper van dit grafische design bedrijf was zeer geduldig, nam de tijd om mijn revisies en aanpassingen aan te pakken en dacht ook actief mee om tot het beste resultaat te komen. De professionele aanpak van Aliy Design gaf mij het volste vertrouwen dat ik een kwalitatief hoogstaand ontwerp zou krijgen, en daar ben ik zeker niet teleurgesteld in! Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een grafische designer die meedenkt en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Dankjewel Aliy Design!

Quality Perfumes
Verified

Antwoord van Aliy Design

Goed is om te horen dat je zo tevreden bent over ons werk en dat je onze professionele aanpak en meedenkendheid hebt gewaardeerd. Het is altijd fijn om positieve feedback te ontvangen en wij zijn ervan overtuigd dat we blij zullen zijn met jouw aanbeveling. Bedankt voor het delen van jouw ervaring!

Professioneel en aanrader!!

Rated 5,0 out of 5
25 maart 2023

We worden steeds goed geholpen. Geduldig, positief en ik raad Aliy iedereen aan!

Pure Healthy
Verified

Antwoord van Aliy Design

Het is geweldig om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad met ons en dat je haar aan anderen zou aanbevelen. Een serviceprovider die geduldig en positief is, kan het verschil maken in de kwaliteit van de ervaring die je hebt tijdens het omgaan met een bepaald bedrijf of dienstverlener. Het is goed om te weten dat je zo’n professionele en behulpzame service hebt ontvangen en het is waarschijnlijk dat anderen op zoek zijn naar vergelijkbare kwaliteiten bij hun serviceproviders. Dank je voor het delen van je positieve feedback!

Professioneel, behulpzaam, kwaliteit

Rated 5,0 out of 5
23 maart 2023

Ik ben zeer tevreden met de webdesign services die ik heb ontvangen. De designer heeft zeer professioneel werk verricht en was snel in het beantwoorden van mijn vragen en verzoeken. Ik waardeerde ook het meedenken en adviseren van de designer om ervoor te zorgen dat ik de beste resultaten kreeg. De prijzen waren ook zeer redelijk en betaalbaar. Ik zou deze webdesigner zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar uitstekende webdesign services! Ik heb veel complimenten mogen ontvangen.

Preciousskin
Verified

Antwoord van Aliy Design

Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de webdesign services die je hebt ontvangen. Het is ook geweldig om te horen dat de prijzen redelijk en betaalbaar waren en dat je veel complimenten hebt ontvangen over je website. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en het aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar uitstekende webdesign services.