Schrijf een review

TOP werk geleverd

5,0 rating
3 februari 2020

Ik beveel Aliy Design iedereen aan ! Geduldig, Gepassioneerd en professioneel gaat hij te werk.
Hij reageert vrij snel op berichten en hij denkt mee naar oplossingen. Ik apprecieer voornamelijk de moeite dat hij doet om video’s op te nemen zodat ik zelf mijn gang kan gaan.
Hakan, BarakAllahoefiek voor álles !

Rawda Gifts

Response from Aliy Design

Hakan alles kan hé 🙂
Wa feeki Baraka Allah!
Veel succes met je webshop!

Heel tevreden!

5,0 rating
27 januari 2020

Erg tevreden over de samen werking met Aliydesign. Ik wilde een nieuwe proffesionele webshop en daarmee ben ik erg goed geholpen. Goede uitleg en neemt alle stappen goed met je door en altijd bereikbaar! Top service en handelt snel.

Siham

Response from Aliy Design

Graag gedaan! Veel succes met je Webshop!

Top service!!!?

5,0 rating
13 januari 2020

Aliy design heeft ons goed op weg geholpen door een nieuwe webshop te maken. Hij was heel geduldig en je kon met alle vragen bij hem terecht. Werd snel geholpen en daarna ook goed uitgelegd dmv filmpjes nogmaals Top Top service en snel geleverd. Wij wensen Aliy design ook heel veel succes in de toekomst moge Allah hem nog meer succes geven.

Lamp&Lifestyle

Response from Aliy Design

Allahumme Ameen, Djemian. Bedankt voor je review. Moge Allah Soubhana wa Taala veel succes schenken in jullie onderneming! Succes met jullie nieuwe webshop!

Top service!

5,0 rating
12 januari 2020

Selam alaikum,
Aliy design heeft super werk geleverd, Allahuma barik ! De communicatie was super hij reageert snel op berichten waardoor je direct verder kan gaan. Door middel van video’s weet je exact wat je moet gaan doen ideaal! De website is overzichtelijk en ben er heel erg blij mee! Moge allah swt jouw werk doen zegenen broeder

Annurlaila

Response from Aliy Design

Allahumme amin adjmain. Ben erg blij dat je tevreden bent over mijn werk. Moge Allah soubhana wa taala je succes geven in je onderneming. Ameen

Excellent work

5,0 rating
11 januari 2020

Awesome service, responsive, patient and very helpful. He explained things I didn’t know in a very simple way. Patient, responsive and very professional in his work. I would work with him again

Afrosentail

Response from Aliy Design

Thank you very much for your review Afrosentail!

Zeer deskundig en behulpzaam Allahuma bareek!

5,0 rating
10 januari 2020

Alhamdoelilah erg tevreden over zijn werk! Hij reageert snel, is behulpzaam en zoekt graag naar oplossingen. Een aanrader voor iedereen! Top service! Ga zo door!

Boutique Mani

Response from Aliy Design

Allahumme Ameen! Veel succes met jullie webshop en onderneming!

Super samenwerking

5,0 rating
23 december 2019

Wij willen Hakan heel erg bedanken voor de hulp die hij ons aanbood vanaf dag 1. Helemaal geen ervaring met websites, het leek heel lastig in het begin maar door dat hij de tijd voor ons heeft genomen en ons alles uitgebreid heeft uitgelegd hebben we een mooi doel behaald. Hakan weet wat hij doet, en maakt tijd voor zijn klanten, heeft ongelovelijk veel geduld, tevens levert hij kwaliteit voor een scherpe prijs en is zijn service razend snel. Wij raden een ieder aan om gebruik te maken van de diensten van Aliy!

Precious Ukht

Response from Aliy Design

Jullie ook bedankt voor samenwerking! Veel succes!

Baraka Allaahu feek

5,0 rating
22 december 2019

Wij willen Aliy heel erg bedanken voor alle hulp en goede uitleg wij hadden totaal geen kennis over het webwereld dankzij Aliy weten wij meer en kunnen nog steeds op hem rekenen oh ja! En nog super bedankt voor je snelle reacties elke keer!

Precious Ukht

Response from Aliy Design

Wa feek(i) Baraka Allah! Graag gedaan! Jullie ook bedankt voor het vertrouwen!

Snelle topservice!

5,0 rating
25 oktober 2019

Ik beveel Aliy van harte aan. Hij is zeer deskundig en betrouwbaar. Hij heeft onze verwachtingen overtroffen.

Arabic-Dress

Response from Aliy Design

?

Ik raad Ali design iedereen aan!

5,0 rating
14 oktober 2019

Heb een heel fijne samenwerking gehad. Alles is naar mijn wens gegaan. Ben super tevreden over mijn webshop!

Adelaj

Response from Aliy Design

Heel fijn om te lezen dat alles naar je wens is gegaan! Veel succes!

Bedankt Aliy!

5,0 rating
12 oktober 2019

We willen Aliy bedanken voor het professionele werk met grote toewijding, het produceren van oplossingen en het bieden van goede klantenservice.

Mustafa Sarıyıldız

Response from Aliy Design

Graag gedaan Mustafa!

Tevreden!

5,0 rating
12 oktober 2019

Ik heb er persoonlijk voor gekozen om de webshop zelf te designen omdat ik het op mijn eigen manier wilde doen. Aliy stond gelukkig altijd klaar om me te helpen als ik er echt niet uitkwam. Daarnaast heeft hij alle andere zaken perfect afgehandeld en geregeld op de achtergrond. Top!

Shokran.nl

Snel afgewerkt!

5,0 rating
3 oktober 2019

Zeer goed werk verricht. In heel korte tijd webshop afgewerkt en werken perfect met goed ondersteuning. Bedankt Aliy!!

Iqbal / Dress Up By Kids

Response from Aliy Design

We staan altijd er klaar voor om snel en correct hulp aan te bieden!

Vertrouwbaar!

5,0 rating
3 oktober 2019

Echt top! Ik zou hem iedereen wel aanbevelen! Aliy Desgin is iemand met zoveel ervaring dat jij met een gerust hart je vertrouwen in hem kunt leggen.

Romy van der Deijl

Response from Aliy Design

Bedankt Romy!

Aanrader!

5,0 rating
3 oktober 2019

Zeer prettig mee samengewerkt, fantastisch en professioneel in zijn werk. Absoluut aanrader.

Edris Azizi