Schrijf een review

Geweldige service en top website

Rated 5 out of 5
24 augustus 2021

Wij zijn helemaal blij met onze website. Heel professioneel en super mooi. Communicatie is top, snelle reacties bij vragen. Je kan alles vragen niets is teveel. En de website is snel klaar wat voor ons van groot belang is geweest. Ik raad andere absoluut Aliy Design aan.

Fair zorg

Antwoord van Aliy Design

Heel fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn over onze diensten. Veel succes met jullie website en onderneming.

Aanrader!

Rated 5 out of 5
2 juni 2021

Aanrader! Aliy design heeft de webshop gebouwd precies zoals ik het voor ogen had. Ik ben er ontzettend blij mee. Ik kreeg heel veel aanbod van verschillende webdesigners. Ik ben blij dat Aliy design op mijn pad is gekomen. Dit was absoluut een goede keuze. Ik raadt Aliy zeer zeker aan. Hakan is ontzettend geduldig en behulpzaam. Bij elke vraag dat ik stelde kreeg ik meteen een persoonlijke video opgestuurd met uitleg. Hij werkte zelfs in zijn vrije tijd door. Om een lang verhaal kort te maken.. kies voor Aliy design, je zult er geen spijt van hebben!

Ibtissam - Giftscollection.nl

Antwoord van Aliy Design

Beste Ibtissam,
Ons dank voor deze recensie waarin je alleen maar goede ervaringen hebt gehad met ons.
Wij wensen je veel succes met je webshop. Maak er wat moois van.
Aliy Design

Top service

Rated 5 out of 5
2 juni 2021

Aliy design heeft voor ons een website gemaakt, en helemaal naar keuze. Wat ik zo goed aan dit bedrijf vind is vooral de communicatie onderling. Als je ergens tegen aan loopt of er iets is dan kun je ze altijd berichten en zijn ze ook bereikbaar. Zeker een aanrader!

Sabir - Hibaby.nl

Antwoord van Aliy Design

Beste Sabir,
Ons dank voor deze mooie recensie. Het was een leuke samenwerking. Wij wensen veel succes met jullie webshop. Mocht je vragen hebben dan weet je ons te vinden.
Aliy Design

Super fijn bedrijf

Rated 5 out of 5
7 mei 2021

Super tevreden over hoe snel alles geregeld word! Direct antwoord en een duidelijke uitleg zodat je hierna zelf aan de slag kan. 5 sterren voor Aliy design!
Kimodesty.com

Melanie

Antwoord van Aliy Design

Dankjewel Melanie!
Veel succes met je webshop.

Top top top service!

Rated 5 out of 5
13 april 2021

Van de eerste tot de laatste stap enorm goed geholpen. Aanpassingen gebeurd waar gevraagd in no-time! Een echte aanrader! 🙂

Cars4All

Antwoord van Aliy Design

Dank voor jullie vertrouwen! Veel succes met jullie nieuwe logo en huisstijl.

Meer dan een website!

Rated 5 out of 5
13 april 2021

Bismillah ar-Rahmeen ir-Raheem
Aliy design is meer dan een website. Aliy design is meer dan een huisstijl en een logo en een achterprogramma… Aliy design is meer dan het ontwerp van een logo en een flyer…
En nee dan zeggen wij niet dat het bovenstaande niet te vinden is bij Aliy Design. Dat is het geval, bovenal! In de beste prijs- en kwaliteit verhouding.
Maar wat wij bedoelen te zeggen is dat Aliy Design ook meedenken is, en een geruime zakengeest in het Islamitische context biedt (zowel genuanceerd met een brug naar het Westen visa versa) en ons daarbij heeft geholpen vanaf scratch een gehele business op te zetten (met enorm veel geduld!). Ons dank is groot!
Met alles wat wij doen denken wij allereerst aan Aliy Design, het fundament van ons business! Je kan voor hun daadwerkelijk voor alles terecht, specialisme en expertise ten top (denk aan verpakkingen, systemen, wetgeving etc).
Meer dan aan te raden! Enkel en alleen positieve feedback! BaarakAllahu Feek

Sunnah Kids

Antwoord van Aliy Design

Beste Sunnah Kids,
Het was heel goed om met jou te werken. Je was super duidelijk in wat je wou, hoe je het wou etc. Dankzij goeie samenwerking is er een mooie resultaat uitgekomen Alhamdulillah. Veel succes met je onderneming! Maak er wat moois van…
Wa feeki baraka Allah

Beste webdesigner !!

Rated 5 out of 5
22 maart 2021

Heb een webshop, logo en bedank kaartjes laten maken door Aliy. Alles ziet er super goed uit ! Communicatie ook super ! Neemt de tijd om alles goed uit te leggen en staat altijd klaar voor de support. Vertrouw hun 100% met de service van mijn webshop!

Naoual - ArwaStore.nl

Antwoord van Aliy Design

Heel fijn om te lezen dat alles naar jou wens is gegaan. Wens je veel succes in je webshop.

YourPieceOfHome.nl - Top service en een top website!

Rated 5 out of 5
17 maart 2021

Super super tevreden met de website die Aliy design voor mij heeft gemaakt. Niks is onmogelijk ! Er word gekeken naar elke gewenste detail, en laten we de service niet vergeten.. ! Aliy design reageert super snel op alle vragen die er zijn en staat meteen klaar voor hulp! Ik raad iedereen aan om een website te maken bij Aliy design!

Your piece of home

Antwoord van Aliy Design

Heel erg bedankt voor deze leuke review. Ik wens jullie veel succes met jullie webshop en niet te vergeten, mocht er vragen zijn of wat dan ook, trek maar aan de bel.

NiyaeCollection.eu - ONWIJS TEVREDEN!

Rated 5 out of 5
17 maart 2021

Maandag ochtend belde ik heel verdrietig dat iemand mijn website na 3 maanden nog niet kon leveren en ik hier hele nare ervaring mee heb gehad. Aliy Design vertelde dat hij voor mij aan de slag zou gaan, en kon me verzekeren dat ik hier geen 3 maanden op hoefde te wachten. dinsdag middag was mijn website precies hoe ik in gedachten had met duidelijke uitleg hoe ik mijn website moet besturen en hele snelle reacties.
Ik ben je echt ONWIJS dankbaar! nogmaals ik waardeer het enorme. Moge Allah je alles geven waar je hart naar verlangt indien dit goed voor jou is!

Najla - Niyae collection

Antwoord van Aliy Design

Je verhaal klopt tot de laatste punt. Toen je maandag belde was je enorm verdrietig omdat je nu al heel lang op een webshop zat te wachten van een andere developer. We vonden het vreemd geval en besloten je webshop z.s.m te bouwen. We hadden een week ingepland voor deze opdracht maar behandelden je opdracht als spoed en hebben het dinsdag avond nog kunnen leveren met alle video handleidingen. Alhamdulillah.
Ameen op je dua. Moge Allah goede mensen op ons pad zetten. Ameen. Veel succes met je onderneming.

WasOmbouw.nl

Rated 5 out of 5
17 maart 2021

Top service, staat altijd klaar om te helpen. Snel bereikbaar met goede uitleg

Seren Eker

Antwoord van Aliy Design

Dankjewel Seren! Veel succes met je onderneming!

NourishAndFlourish.nl

Rated 5 out of 5
17 maart 2021

Wij zijn enorm tevreden met de webshop. Binnen een zeer korte tijd is er een prachtig webshop aangeleverd die volledig voldoet aan onze wensen. Het is zelfs nog mooier geworden dan hoe wij het voor ogen hadden. Aliy Design raad ik een ieder aan, zeer prettige samenwerking, behulpzaam, meedenkend en duidelijke communicatie.

Nourish and Flourish

Antwoord van Aliy Design

Bedankt voor jullie review. Heel fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn over onze diensten. We wensen jullie veel succes in jullie onderneming.

NoureenModestFashion.com

Rated 5 out of 5
30 december 2020

Heel tevreden met de nieuwe website.
Precies hoe ik hem wilde.
Bedankt voor uw hulp en geduld.
Zal jou zeker aanraden.

Kelly

Antwoord van Aliy Design

Graag gedaan! Heel fijn om te lezen dat u van onze diensten tevreden bent.
Veel succes!

SEO optimalisatie

Rated 5 out of 5
21 december 2020

Inmiddels heb ik een aantal keer met Hakan mogen samenwerken voor klanten. Elke keer weer ben ik super positief over wat hij weet neer te zetten. Hij denkt met de klant mee, is hartstikke flexibel en de webshops/websites waar hij aan werkt ranken altijd erg goed. Hij heeft veel kennis van SEO en ik vind het dan ook leuk om samen te sparren en te kijken naar hoe we dingen kunnen verbeteren. Hakan communiceert zeer prettig en is denk ik een van de vriendelijkste mensen die ik ooit heb ontmoet haha!
Voor mijn bedrijf heeft hij designs voor visitekaartjes gemaakt en die zijn er precies uit komen te zien zoals ik het wilde. Daar ben ik heel blij mee.
Keep up the good work!

Siwar Soussia

Antwoord van Aliy Design

Dankjewel voor je review Siwar. Het was mij genoegen om met je te werken. Je review is enorm waarderen. Nogmaals bedankt!

ZameyFiori.nl

Rated 5 out of 5
9 november 2020

Hakan heeft ons ontzettend geholpen! Wat heeft deze meneer een engelen geduld. Bij het beginnen van een webshop komt veel kijken en als leek moet je ook nog eens alle ins & outs leren over het technische gedeelte. Dit kan soms erg stressvol zijn. Hakan zorgde er voor dat wij ( na zijn tekst en uitleg) alles via filmpjes nog eens rustig na konden kijken. En op deze manier lukte alles al sneller dan verwacht. Wij raden zijn kwaliteiten dan ook erg aan, keep in the goed werk. Wij zijn meer dan tevreden en erg blij dat wij jou tegen zijn gekomen in onze zoektocht naar een webshop designer.

Zaken Fiori

Antwoord van Aliy Design

Beste Zamey,
Dank voor je review. Ben blij dat we het goed hebben gedaan. Veel succes met je webshop!

Www.Velvetycollection.com

Rated 5 out of 5
8 september 2020

Veel webdesigners, beloven je dingen.. en 9 van de 10 beloftes komen ze niet na. Bij jullie was dat compleet wat anders, ik hoefde niet eens mee te denken want alles was vanzelfsprekend. Alles was mogelijk, ik hoefde alleen mijn wensen door te geven. Je reactie tijd is zo snel, en zelfs nu onze webshop al weken geleden opgeleverd is.. is het contact wat betreft aanpassingen of andere vragen die wij nog niet helemaal begrijpen geen enkel probleem. Je regelt het wel eventjes. Je betaald niet alleen voor de webshop, maar echt voor een complete service. Ik heb met meerdere samen gewerkt, maar tot nu toe is dit wel echt de beste samenwerking. Mijn visitekaarten zijn ook echt prachtig! Dank je wel.

Sara

Antwoord van Aliy Design

Wauw! Wat een mooie review! Dankjewel Sara. Eerlijkheid staat bij ons hoog in vaandel. Correct werken is onze disipline!
We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk makkelijk te maken voor onze klanten. Nogmaals dank voor je review!

MayasLabel.com

Rated 5 out of 5
25 augustus 2020

Top

Mayaslabel

Antwoord van Aliy Design

Dankje!

TakchitaAlaMaya.com

Rated 5 out of 5
24 augustus 2020

Zowel de webshop zelf als de verleende service van Aliy zijn ge-wel-dig! Het kon niet beter voor ons! Aliy luistert naar de klant, doet exact wat de klant vraagt en werkt heel snel en professioneel.

Mariem El Ouali

Antwoord van Aliy Design

Heel goed om te horen dat alles naar je wens is verlopen! Dank voor je review. Veel succes met je webshop!

Konouzi.com

Rated 5 out of 5
24 augustus 2020

Een hele goede ervaring met Aliy design. Luistert goed naar wat je wil en voert het dan ook perfect uit. Staat altijd klaar en ik heb al andere webshops gehad maar deze is echt de beste.

Konouzi

Antwoord van Aliy Design

Veel succes met je webshop! Wij hebben het ontworpen naar jou wens en jij hebt het mooi vooruit gebracht met je prachtige photoshoots!

islam-boek.nl

Rated 5 out of 5
24 augustus 2020

Wij willen Aliy van harte bedanken voor alle support. We zijn op een hele behulpzame en geduldige wijze geholpen. Ontzettend blij met onze nieuwe website ook. Petje af voor hoe snel het ook allemaal afgerond was. We raden het bedrijf zeker aan. Aarzel niet. Mashaallah, geen minpunten om aan te merken.

Dilara

Antwoord van Aliy Design

Dat is heel fijn om te horen dat alles heel goed is gegaan. Veel succes met jullie webshop!

BridalMini.com

Rated 5 out of 5
24 augustus 2020

Ben tevreden met mijn webshop. Alle opties die ik wilde staan erop en was binnen no-time af! Zeer aan te bevelen.

Fatima

Antwoord van Aliy Design

Bedankt Fatima! Veel succes met je webshop!