5/5 

+50 reviews

Zeer professionele designer

21 mei 2024

Ik heb voor mijn onderneming een logo laten maken door Aliy design. Ben hier zelf niet bekend mee maar Aliy Design legde mij dit uit om zo de juiste keuzes te kunnen maken. Heel tevreden over de kwaliteit, de snelle reacties, tips en het geduld. Zeker een aanrader!

Hajar

Antwoord van Aliy Design

Beste Hajar,

Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat je tevreden bent met het logo en onze service. Het was een plezier om met je samen te werken. Veel succes met je onderneming en bedankt voor de aanbeveling!

Met vriendelijke groet,

Het Aliy Design Team

Toppp service en creativiteit bij Aliy Design

12 april 2024

Wij zijn erg blij dat onze keuze is gevallen op Aliy. Wij hebben een prachtige website door Hakan en overal krijgen wij complimenten erover. Wij vinden het ook fijn dat zelfs met spoed vragen Hakan klaar staat & meteen op reageert & oplost. Ik vind de uitleg en de opbouw ook erg fijn om mee te werken. Wij raden Hakan erg aan want persoonlijk hadden wij een beeld in ons hoofd van de website en die heeft Hakan waargemaakt. Top service & super vriendelijk.

Mueena

Antwoord van Aliy Design

Beste Mueena,

Wat fantastisch om te horen dat jullie zo tevreden zijn met onze service! We zijn blij dat wij jullie verwachtingen hebben waargemaakt en dat jullie veel complimenten ontvangen over de prachtige website. Als jullie in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we altijd voor jullie klaar!

Met vriendelijke groet,

Aliy Design

Top designer!!

12 april 2024

Ik ben zeer tevreden over het werk wat hakan heeft verricht, hij is zeer professioneel en legt alles tot in de puntjes uit mbt de webshop. Met ontwerpen heeft hij zeeën van geduld! En heeft altijd elke aanpassing doorgevoerd Allahuma barik! Ik zal Aliy bij iedereen aanraden! Ook zijn 3D ontwerpen zijn vakwerk!

Sarah

Antwoord van Aliy Design

Beste Sarah,

Dank je wel voor je mooie woorden! We zijn verheugd dat je tevreden bent met ons werk en onze 3D ontwerpen. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we voor je klaar!

Met vriendelijke groet,

Aliy Design

Hele goede hulp en ondersteuning voor ondernemers “Aliy Design” - Hakan (SEO) heeft mij geholpen met het opknappen van mijn webshop.

13 februari 2024

Er waren een heleboel onderdelen waar ik niks van afwist, maar dankzij de hulp van Hakan heb ik verheldering gekregen en is alles mij duidelijk geworden over de omgang met mijn webshop. Het is ook fijn dat je altijd nog terecht kan voor vragen en er is overal een oplossing. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en degene die mij heeft geholpen in gebieden waar ik vraagtekens over heb gehad. Ik raad het elke ondernemer(/ster) aan om raad te plegen bij “Aliy Design” over onderwerpen waar ze niet zelf uit kunnen komen, zei helpen je flot en stellen niks uit zoals ik eerder met een andere website maker had ervaren. Heer erg bedankt!!

Rana Uruç

Antwoord van Aliy Design

Dank je wel voor je vriendelijke woorden! Ik ben zo blij dat ik je kon helpen en duidelijkheid kon verschaffen over de aspecten van je webshop waar je vragen over had. Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de service van Aliy Design. We staan altijd klaar om te helpen en streven ernaar om problemen snel op te lossen. Als je in de toekomst meer vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. Bedankt voor je aanbeveling en veel succes met je webshop!

Uitstekende service en creativiteit bij Aliy Design - Hakan leverde een prachtig logo en huisstijl voor mijn onderneming

15 juni 2023

Aliy Design is geweldig! Hakan heeft een prachtig logo en huisstijl voor mijn bedrijf gemaakt. Hij begreep mijn visie en leverde een verbluffend resultaat. Het logo is uniek en de huisstijl straalt professionaliteit uit. De communicatie was uitstekend en Hakan nam mijn feedback serieus. Ik ben meer dan tevreden met het eindproduct. Ik beveel Aliy Design en Hakan ten zeerste aan voor hoogwaardig grafisch ontwerp. Bedankt, Hakan, voor het tot leven brengen van mijn visie!

Rosalie Teljeur
Verified

Antwoord van Aliy Design

Hartelijk bedankt voor je lovende woorden en positieve feedback over mijn werk als grafisch ontwerper. Ik ben verheugd te horen dat je zo tevreden bent met het logo en de huisstijl die ik voor jouw bedrijf heb gecreëerd. Het was mijn doel om jouw visie volledig te begrijpen en deze om te zetten in een prachtig ontwerp dat je bedrijf vertegenwoordigt. Ik ben blij dat ik daarin geslaagd ben en dat je het resultaat als verbluffend ervaart. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen in Aliy Design en mij als ontwerper.