Marketing is voor meerdere doeleinden belangrijk. Het hebben van een goede marketingstrategie is dan ook een must om als bedrijf zichtbaar te blijven voor potentiële klanten en de relatie met bestaande klanten te onderhouden. U stimuleert zo de omzet van uw bedrijf, vergroot uw naamsbekendheid en u bent in staat om de interactie aan te gaan met de doelgroep. Er zijn diverse vormen van marketing. Onderstaand een overzicht van wat Aliy Design voor u kan betekenen. Wij denken graag met u mee!

Online marketing

Online marketing is een breed begrip voor marketingactiviteiten die online ingezet worden, zodat potentiële klanten uw bedrijf gemakkelijk weten te vinden. Het doel hiervan is bijvoorbeeld om sales te stimuleren, inschrijvingen te verzamelen of offerte-aanvragen te krijgen.

De belangrijkste online marketingmethoden zijn Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA), oftewel zoekmachineoptimalisatie en adverteren via zoekmachines. SEO wordt ingezet om uw website organisch te laten ranken in zoekmachines. Zo bent u beter online vindbaar. SEA omvat alle advertenties in zoekmachines. Dit is niet kosteloos, maar wel effectief. Uit analytische gegevens is namelijk exact te achterhalen hoeveel mensen bijvoorbeeld een advertentie hebben gezien en hoe hun zoekgedrag eruitziet.

Essentieel voor het inzetten van online marketing is een goedwerkende website of webshop met een aantrekkelijk webdesign. Aliy Design biedt het complete pakket: een webshop inclusief SEO teksten én online marketing.