WooCommerce

WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. WooCommerce is uitgegroeid tot een enorme community en veel meer dan alleen een enkele plugin. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systeem en wereldwijd miljoenen keren geinstalleerd.
De functionaliteit van WooCommerce is al ontzettend goed. Zo kan je makkelijk producten toevoegen, zowel simpele producten als variabele producten. Verschillende BTW tarieven, apart verzend- en factuur adres, leveren aan andere landen dan je eigen land, het kunnen betalen, aanbiedingen, product categorieën en sub categorieën: het is er allemaal in WooCommerce.

Mobielvriendelijke WebShop

Mobielvriendelijke Webshops of websites scoren hoger bij zoekmachines. Daarom is het tegenwoordig noodzakelijk om uw webshop ook zo krachtig mogelijk mobielvriendelijk te houden. Wij doen dat geheel gratis voor u wanneer u kiest voor ons.

Tachtig procent van de internetgebruikers heeft een smartphone en wereldwijd gebruiken 1,2 miljard mensen hun telefoon voor internet.

Als ondernemer is het van belang om te zorgen dat jouw website mobielvriendelijk is

Zeer prettig mee samengewerkt, fantastisch en professioneel in zijn werk. Absoluut aanrader.

E.A. / Imperial Zorg

Echt top! Ik zou hem iedereen wel aanbevelen! Aliy Desgin is iemand met zoveel ervaring dat jij met een gerust hart je vertrouwen in hem kunt leggen.

Romy van der Deijl / Petite Muslima

Zeer goed werk verricht. In heel korte tijd webshop afgewerktze werken perfect met goed ondersteuning. Bedankt Aliy!!

Iqbal / Dress up by kids

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Kosten zijn afhankelijk aan wat u wilt. Nadat we een beter beeld hebben over uw wensen hebben wij een flexibele prijsje voor u.

Een normale WodPress website voor uw zaak met tot 7 pagina’s duurt 10 werkdagen. Wanneer u wens maakt voor een webshop dan is de duur voor webshops minstens 4 weken.

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) software waarmee we uw website bouwen wat u achteraf ook zelf kunt onderhouden. Inmiddels is WordPress veel meer dan alleen een blogging-platform en wordt het door steeds meer grote merken en bedrijven gebruikt om een website te bouwen.