Heb je een
Professionele website nodig?

Als ondernemer wilt u een professionele website hebben, die voor genoeg conversies en klanten zorgt. Veel ondernemers weten echter niet hoe ze het beste kunnen beginnen.

Wij helpen u graag mee met onze stappenplan! Wij bouwen binnen een hele korte termijn een profesionele website voor u op. We bespreken alles met u over de structuur, doel en hoe de ontwerp van uw website eruit gaat zien.

Stap voor stap uw layout!

Het lay-out van uw website moet goed aansluiten bij uw huisstijl. Hebt u een vrij eenvouwdig huisstijl, dan kijken we eerst eens tussen alle themes die worden aangeboden. Voor een uniek webdesig hebben wij genoeg te aanbieden voor uw huisstijl.

U kunt een design kiezen wat u bevalt en wat voldoet aan uw doel. De kosten van een eigen theme kost heel veel geld. Wilt u geld besparen en dan ook een website naar uw eigen wensen? Dan bent u bij Aliy goed terecht.

Zeer prettig mee samengewerkt, fantastisch en professioneel in zijn werk. Absoluut aanrader.

E. A. / Imperial Zorg

Echt top! Ik zou hem iedereen wel aanbevelen! Aliy Desgin is iemand met zoveel ervaring dat jij met een gerust hart je vertrouwen in hem kunt leggen.

Romy van der Deijl / Petite Muslima

Zeer goed werk verricht. In heel korte tijd webshop afgewerktze werken perfect met goed ondersteuning. Bedankt Aliy!!

Iqbal / Dress up by kids
[contact-form-7 id=”10″]

Kosten zijn afhankelijk aan wat u wilt. Nadat we een beter beeld hebben over uw wensen hebben wij een flexibele prijsje voor u.

Een normale WodPress website voor uw zaak met tot 7 pagina’s duurt 10 werkdagen. Wanneer u wens maakt voor een webshop dan is de duur voor webshops minstens 4 weken.

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) software waarmee we uw website bouwen wat u achteraf ook zelf kunt onderhouden. Inmiddels is WordPress veel meer dan alleen een blogging-platform en wordt het door steeds meer grote merken en bedrijven gebruikt om een website te bouwen.