Huisstijl & Logo

Wil jij je organisatie onderscheiden van anderen? Wil je laten zien wie je bent of wat je wilt zijn? Al deze vragen hebben te maken met je huisstijl. Aliy wil graag je helpen bij het beantwoorden van deze vragen en met het ontwerpen van jouw passende visuele identiteit. Neem dan contact op met ons, want we helpen je hier graag bij!

Een huisstijl is de unieke identiteit van jouw organisatie die verwerkt is in verschillende elementen. Hierbij kun je denken aan een logo, beeldmerk, vignet, huiskleuren en typografie. Huisstijl wordt gehanteerd van alle huisstijldragers objecten. Deze huisstijldragers zijn briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, website, pand en wagenpark moeten allemaal op elkaar zijn afgestemd. Een belangrijke uitgangspositie bij het uitwerken van een huisstijl is dat deze past bij jouw organisatie.

Jouw eigen unieke logo

Een belangrijke onderdeel van huisstijl wat typeert zich door een logo of beeldmerk. Een simpele plaatje is nog geen goed logo. Wat heel erg belangrijk is, is dat je logo overeenkomt op de doelgroep. Je klanten moeten aan de zichtbaarheid herkennen waar het om gaat.

Met één blikje moet het voor iedereen duidelijk zijn wat jouw bedrijf doet en voor wie het is bedoeld. Kortom, er zijn genoeg richtlijnen waar we rekening moeten houden. Aliy adviseert en asissteert je graag hierbij met veel plezier!

Zeer prettig mee samengewerkt, fantastisch en professioneel in zijn werk. Absoluut aanrader.

E. A. / Imperial Zorg

Echt top! Ik zou hem iedereen wel aanbevelen! Aliy Desgin is iemand met zoveel ervaring dat jij met een gerust hart je vertrouwen in hem kunt leggen.

Romy van der Deijl / Petite Muslima

Zeer goed werk verricht. In heel korte tijd webshop afgewerktze werken perfect met goed ondersteuning. Bedankt Aliy!!

Iqbal / Dress up by kids