Marketing is voor meerdere doeleinden belangrijk. Het hebben van een goede marketingstrategie is dan ook een must om als bedrijf zichtbaar te blijven voor potentiële klanten en de relatie met bestaande klanten te onderhouden. U stimuleert zo de omzet van uw bedrijf, vergroot uw naamsbekendheid en u bent in staat om de interactie aan te gaan met de doelgroep. Er zijn diverse vormen van marketing. Onderstaand een overzicht van wat Aliy Design voor u kan betekenen. Wij denken graag met u mee!

Social media marketing

Een groot deel van uw (potentiële) klanten is vaak actief op social media. Social platformen als Facebook en Instagram zijn natuurlijk ideaal om de verkoop van uw producten of diensten te stimuleren. Maar nog belangrijker is: engagement. Via social media gaat u de interactie aan met de doelgroep. Zo leert u wat er speelt bij klanten en bouwt u een band met ze op. Ook is het prettig voor klanten om op informele wijze een gesprek aan te gaan.

Door content te posten op uw social media kanalen vergroot u uw naamsbekendheid en laat u potentiële klanten kennismaken met uw bedrijf. Aliy Design helpt u bij het creëren van de content. Samen zorgen we ervoor dat uw profiel op social media klanten aantrekt en u waardevolle content deelt voor uw volgers!