Offerte aanvragen

Raamstickers en belettering

RaamstickersTegenwoordig kunnen we niet meer om online marketing heen. Veel bedrijfscommunicatie speelt zich namelijk op het internet af. Denk aan advertenties, e-mails, video’s en social media. Toch mag u de kracht van offline communicatie niet onderschatten. Een goede afstemming tussen online en offline media is een ware succesfactor. Er zijn diverse vormen van offline communicatie, waaronder raamstickers en belettering op een bedrijfspand. Ideaal voor bijvoorbeeld supermarkten, kapsalons, crèches, scholen, kantoren en andere bedrijfspanden. Ongetwijfeld is een raamsticker of raambelettering ook wat voor u!

Zit uw bedrijf gevestigd in de omgeving van Enschede, Hengelo, Oldenzaal of Haaksbergen? Dan kan het zomaar zo zijn dat u onze raamsticker designs al hebt gezien bij andere ondernemers! Ook u voorzien wij graag van raamstickers of belettering. Bekleed uw ramen en val op bij potentiële klanten.

Raamstickers vergroten uw fysieke zichtbaarheid

Raamstickers zijn multifunctioneel en om meerdere redenen aan te brengen op uw ramen. Zo geeft een raamsticker uw bedrijfspand een unieke en professionele uitstraling. Met een opvallend en sprekend design zien voorbijgangers in een oogopslag wat voor bedrijf u heeft en wat u voor klanten kunt betekenen.

Elk raam is in te zetten als reclamebord en daar wilt u als bedrijf natuurlijk optimaal gebruik van maken! Wij ontwerpen een raamsticker design dat geheel voldoet aan uw wensen. Kleurloos of juist in de kleuren van uw huisstijl? Met of zonder afbeelding? Het is allemaal mogelijk. Ook voor het interieur van het bedrijfspand zijn raamstickers een idee. Geef een showroom of klaslokaal bijvoorbeeld een creatief aanzicht door de ramen te beplakken met een decoratieve print op de raamsticker.

Los van het decoratieve aspect, is een raamsticker bij uitstek geschikt om de ramen af te dekken tegen inkijk en privacy te waarborgen. Denk bijvoorbeeld aan raamstickers voor spreekkamers of vergaderzalen.

Is uw bedrijfspand toe aan vervanging van de raambekleding? Ook dan assisteert Aliy u graag. Met uw input creëren wij een design dat bij uw bedrijfsidentiteit past en dan komen wij langs om de oude raamsticker te verwijderen en nieuwe aan te brengen.

Raamstickers soorten

RaamstickersEr zijn verschillende soorten raamstickers. Afhankelijk van uw behoeften bepaalt u welke soort u bestelt. Onderstaand de soorten raamstickers waarvan wij u kunnen voorzien. Weet u niet welk type folie geschikt is voor uw bedrijfspand? Wij helpen u uiteraard bij het maken van die keuze. Neem contact op voor meer informatie.

Raamstickers One way vision

One way vision folie is folie waarbij u wel naar buiten kunt kijken, maar niet naar binnen. Ideaal voor bijvoorbeeld winkels of scholen. Een andere benaming van dit type folie is gaatjes folie. Meestal wordt de raamsticker aan de buitenzijde aangebracht, zodat het zicht vanuit de binnenkant helder blijft.

Ultra clear raamfolie

Dit type folie is gemaakt van polyester en daarom zeer transparant. De folie bevat een speciale coating die gemakkelijk hecht aan gladde oppervlakten, zoals ramen of flatscreens. Ook handig: ultra clear raamfolie is moeiteloos te verplaatsen zonder dat het de kleefkracht verliest.

Grote stickers

De grote stickers uit ons aanbod zijn voor zowel langdurig als tijdelijk gebruik. De stickers zijn gemaakt van zelfklevend vinyl en geschikt voor bijvoorbeeld winkelramen, deuren en reclameborden. De grote stickers van monomeer kwaliteit kiest u voor een tijdelijke uiting op het raam. Deze stickers zijn gemakkelijk te verwijderen. Voor een langdurig product zijn de stickers van polymeer kwaliteit aanbevolen. Beide folies zijn voorzien van een apply lijmlaag en zijn eenvoudig op te plakken, zonder luchtbellen!

Easy dot

De naam zeg het misschien al, maar easy dot folie is gemakkelijk aan te brengen op ramen. Dit type raamsticker is een zelfklevend, monomeer folie. De lijmlaag is opgebouwd middels een noppenstructuur, waardoor er geen vouwen of luchtbellen ontstaan. Ook is een easy dot raamsticker herpositioneerbaar.

Zandstraal folie

Zandstraal folie wordt ook wel glass etched of privacy folie genoemd. En niet voor niets, want door het matte en melkachtige effect biedt dit type folie een zekere privacy. Zandstraal folie wordt met name gebruikt voor ruimtes die lichtinval moeten behouden, maar wel afgeschermd dienen te zijn. In ziekenhuizen, wellnesscentra of vergaderruimtes worden ramen veelal met zandstraal folie beplakt.

Belettering als aandachttrekker

Het is al jaren niet meer uit het straatbeeld weg te denken: belettering op de ramen. Talloze bedrijven trekken hiermee de aandacht van klanten en maken zo hun bestaan kenbaar. Ook in de omgeving van Enschede zijn er meer bedrijfspanden met dan zonder belettering op de ramen. Aliy verzorgt voor vele ondernemers de raambelettering om de reclame te stimuleren. Kunnen wij ook u daarbij helpen?

Een etalage met producten of poppen is niet voor elk bedrijf vanzelfsprekend. Maar op welke manier trekt u dan de aandacht van voorbijgangers? Met belettering op de ramen! Een effectief communicatiemiddel dat met de juiste kleur en vormgeving de juiste klanten aantrekt. Wij maken graag een opvallend design voor u, dat uw fysieke zichtbaarheid vergroot en mensen naar binnen trekt.

Raambelettering heeft vele vormen. Denk aan het logo, de bedrijfsnaam of een tijdelijke actie die u wilt promoten. Wat zijn uw wensen? Wilt u een immens grote belettering voor op een hoog gebouw of enkel het logo op het raam van bijvoorbeeld een café of winkel? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat uw ramen mooi gedecoreerd worden.

Offerte aanvragen