Marketing is voor meerdere doeleinden belangrijk. Het hebben van een goede marketingstrategie is dan ook een must om als bedrijf zichtbaar te blijven voor potentiële klanten en de relatie met bestaande klanten te onderhouden. U stimuleert zo de omzet van uw bedrijf, vergroot uw naamsbekendheid en u bent in staat om de interactie aan te gaan met de doelgroep. Er zijn diverse vormen van marketing. Onderstaand een overzicht van wat Aliy Design voor u kan betekenen. Wij denken graag met u mee!

Print marketing

Geen enkel medium staat op zich, online en offline communicatiemiddelen versterken elkaar namelijk. Offline marketing, beter bekend als print marketing, is daarom nog steeds hartstikke waardevol. Vergroot uw bereik door print marketing in te zetten en ook offline zichtbaar te zijn.

Onder print marketing vallen alle soorten drukwerk die ingezet worden om de aandacht van de doelgroep te trekken. Denk bijvoorbeeld aan folders of raamstickers. Ook visitekaartjes zijn onmisbaar in het bedrijfsleven. Door klanten offline te benaderen creëert u een beleving. Een beleving die veel persoonlijker is dan online marketing ooit zal kunnen realiseren.

Laat het drukwerk geheel in uw eigen huisstijl opgemaakt worden en laat uw bedrijf zien! Nog geen eigen huisstijl? Ook dat is een dienst van Aliy Design. Lees hier meer.