Productfotografie

Sinds onze specialisatie in productfotografie in 2012, hebben we duizenden productfoto’s gemaakt in onze studio. We hebben een selectie gemaakt van een kleine 100 stuks en deze opgedeeld in de meest gangbare categorieën.

Juiste licht bij productfotografie is heel erg belangrijk. De ingebouwde flitser van een camera is een puntvormige flits, hierbij krijg je harde schaduwen. Wij  gebruiken meerdere flitsers en verschillende methodes om het licht te verspreiden om dit effect tegen te gaan.

Kwaliteit voor scherpe prijs

Productfotografie draait om kwaliteit, scherpe, kleurechte, en bewerkte foto’s. Het moet goed zijn en niet teveel kosten. We fotograferen vooral voor moslimondernemers die hun producten plaatsen in hun webshop.

Wanneer u vindt dat we een speciale draai moeten geven aan de productfotografie van uw producten, verzorg een heldere briefing en laat ons waar mogelijk een voorbeeldfoto zien van de gewenste productfotografie.

Zeer prettig mee samengewerkt, fantastisch en professioneel in zijn werk. Absoluut aanrader.

E. A. / Imperial Zorg

Echt top! Ik zou hem iedereen wel aanbevelen! Aliy Desgin is iemand met zoveel ervaring dat jij met een gerust hart je vertrouwen in hem kunt leggen.

Romy van der Deijl / Petite Muslima

Zeer goed werk verricht. In heel korte tijd webshop afgewerktze werken perfect met goed ondersteuning. Bedankt Aliy!!

Iqbal / Dress up by kids