Marketing is voor meerdere doeleinden belangrijk. Het hebben van een goede marketingstrategie is dan ook een must om als bedrijf zichtbaar te blijven voor potentiële klanten en de relatie met bestaande klanten te onderhouden. U stimuleert zo de omzet van uw bedrijf, vergroot uw naamsbekendheid en u bent in staat om de interactie aan te gaan met de doelgroep. Er zijn diverse vormen van marketing. Onderstaand een overzicht van wat Aliy Design voor u kan betekenen. Wij denken graag met u mee!

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een doeltreffend middel om uw klanten direct en persoonlijk te benaderen. Wist u dat de respons toeneemt als een e-mail persoonlijke elementen van de ontvanger bevat? Daarnaast is alles meetbaar, zo ziet u bijvoorbeeld precies hoe vaak iemand een e-mail geopend heeft en op welke link het meest is geklikt.

Er is zoveel dat u kunt delen met uw klanten! Denk aan een nieuwsbrief waarin updates van het bedrijf staan. Ook acties of de start van de uitverkoop zijn populaire thema’s voor in een e-mail. Daarnaast zijn transactionele e-mails tevens belangrijk om te versturen, zoals bij een aankoop in uw webshop of een bevestiging van een aanmelding voor een cursus. Tot slot zijn er nog de zogenaamde event-driven e-mails, waarbij iemand een bericht ontvangt op bijvoorbeeld een verjaardag of feestdag met daarin een speciale korting.

Aliy Design helpt u graag bij de integratie van e-mailmarketing in uw marketingactiviteiten.