Marketing is voor meerdere doeleinden belangrijk. Het hebben van een goede marketingstrategie is dan ook een must om als bedrijf zichtbaar te blijven voor potentiële klanten en de relatie met bestaande klanten te onderhouden. U stimuleert zo de omzet van uw bedrijf, vergroot uw naamsbekendheid en u bent in staat om de interactie aan te gaan met de doelgroep. Er zijn diverse vormen van marketing. Onderstaand een overzicht van wat Aliy Design voor u kan betekenen. Wij denken graag met u mee!

Contentmarketing

Steeds meer bedrijven zien het belang van contentmarketing in. En terecht, want goede content is essentieel voor uw online zichtbaarheid! Contentmarketing is het creëren van boeiende en relevante informatie in de vorm van bijvoorbeeld afbeeldingen, video’s of teksten. De content kan worden gebruikt voor uw social media pagina’s, website of andere online kanalen. Het doel hiervan is om uw bedrijf onder de aandacht te brengen en de relatie met uw klanten of social media volgers te versterken door met hen in gesprek te gaan. Goede content is onmisbaar, omdat u mensen aantrekt met informatie waar ze naar op zoek zijn. U inspireert potentiële klanten en wekt de interesse. Daarmee zet u hen aan tot actie.

Video marketing is onderdeel van contentmarketing en is momenteel erg populair. Het is inmiddels bewezen dat video’s een positief effect hebben op het aantrekken van klanten en uiteindelijk op de verkoop. Reden genoeg dus om met video marketing aan de slag te gaan!

Hulp nodig bij het creëren van aantrekkelijke content? Aliy Design doet het graag voor u. Wij helpen u vanaf de strategie tot aan de creatie. Neem contact op voor de mogelijkheden.